Lewica w trasie. Bezpieczna rodzina w województwie opolskim

Za nami już 15 województw w ramach naszej trasy po Polsce. Nie zwalniamy tempa! W piątek 2 czerwca 2023 r. posłanki i posłowie Lewicy odwiedzą Kędzierzyn Koźle, Kluczbork, Namysłów, Opole oraz Strzelce Opolskie.

W ostatnich miesiącach „Bezpieczna Rodzina” dotarła na Dolny Śląsk, do Kujawsko-Pomorskiego, do województwa Lubuskiego, na Lubelszczyznę, do Małopolski, na Podlasie, na Pomorze, do województwa Świętokrzyskiego, na Warmię i Mazury oraz do Zachodniopomorskiego.

Podczas rozmów z ludźmi jak mantra powtarzały się te same tematy: inflacja, drożyzna, spadek jakości życia – relacjonowali posłowie Lewicy. - Jedziemy z przesłaniem, że inna Polska jest możliwa – podkreślają.

ZAPRASZAMY NA SPOTKANIA OTWARTE:

Opole - spotkanie z wicemarszałkiem Sejmu Włodzimierzem Czarzastym, Sala Konferencyjna A/B, ul. Krakowska 57 - 59. Początek: godzina 17.00.

Kluczbork - w spotkaniu udział wezmą posłowie: Katarzyna Kretkowska i Anita Sowińska. Miejsce: Kluczborski Inkubator Przedsiębiorczości ul. Sienkiewicz 22. Początek: godzina 17.00.

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!